SPORTLOVSCAMP I SEGELTORPSHALLEN
26/2 - 1/3, 2018!

Sweden Hockey Academy (SHA) kommer under sportlovet genomföra en träningscamp i Segeltorps ishall. Campen kommer att genomföras i högt tempo med krav på aktivt deltagande av spelarna själva. Campen riktar sig till välmotiverade spelare födda 2004.

Varje dag innehåller två isträningspass på 80minuter, ett fysträningspass på 60 minuter och ett teoripass på 60 minuter. All träning genomförs med individen i centrum. Vi kommer att jobba med individens speltaktik och tekniska utveckling. Spelarna kommer att utmanas så att de utvecklar sin skidskoåkning mot de krav modern ishockey har på styrka, snabbhet och anaerob förmåga. Fysträningen fokuserar på att utveckla spelarnas rörlighet, bålstyrka och snabbhet. Även utbildning i vissa olympiska lyft kommer att genomföras. Teorilektionerna kommer att utbilda spelarna i individuell speltaktik och lagets speltaktik. Även lektioner i individuell prestationspsykologi kommer att genomföras.

Lägeransvarig är Jörgen Winborg som har lång erfarenhet inom ungdomshockeyn. Meritlistan är gedigen och innefattar TV-pucken samt coaching på högsta internationella nivå.

Fysträningen och lektioner i prestationspsykologi kommer att genomföras av Torbjörn Helge, GIH-utbildad tränare med lång erfarenhet av fysisk träning och optimering av den utifrån individens förutsättningar.

Kostnad för lägret är 600 kr/deltagare (lunch och mellis ingår). Det finns möjlighet att deltaga enstaka dagar mot en kostnad på 150 kr/dag.

Anmälan sker till: coachwinborg@gmail.com 

Betalning sker så fort du har fått din plats bekräftad till:  Nordea 4097 - 1721 58

Eventuella frågor besvaras av Jörgen Winborg, se kontaktinformation nedan. 

Välkomna!

Jörgen Winborg, 070-4617156, coachwinborg@gmail.com